středa 6. června 2012

Jak vydělat zlato v Auction House

Protože RMAh nebyl ještě stále spuštěn a stane se tak nejspíše nejdřív 13. června, můžeme nyní svoje účty herního zlata rozšiřovat alespoň v herním AH, kde je možné obchodovat pouze se zlatem,
Gold farming je samozřejmě hlavně herní záležitost, ale skutečně nemusíte hru skutečně hrát, aby se váš účet ve zlatě pěkně rozrůstal. Možná že to není taková zábava, ale možné to je a proto se tomuto tématu budeme nyní věnovat.

První věc, kterou je nutné si uvědomit je ta, že je to vlastně teprve méně než měsíc od data, kdy bylo Diablo 3 spuštěno. hra je tak stále velmi mladá stejně jako její herní trh a tak jsou často ceny ještě neusazené velmi rychle se mění, spousta lidí také neví, kolik má za různé předměty vlastně chtít zlata. To je samozřejmě obrovská příležitost jak vydělat, viděl jsem už mnoho dobrých předmětý prodávaných hodně pod cenou a samozřejmě na nich také něco vydělal.

Pokud tedy chcete V AH Diabla 3 něco vydělat, chce to samozřejmě nějaké zajímavé předměty, které lidi chtějí kupovat. Na to jaké předměty jsou dobré a jaké ne se musíte přestat tak úplně dívat z pohledu hráče a spíše se na ně dívat z pohledu obchodníka. Existují předměty, které se Vám můžou zdát nepříliš cenné, ale pro někoho jsou velmi velmi cenné. To samozřejmě platí o těch co patří třeba do setu, ale můžou to být i zcela "obyčejné" rare nebo magic předměty. Vždycky když si tedy budete myslet, že máte někaý zajímavý předmět, zjistěte, za kolik se prodává, ap rostě nastavte i maličko nižší cenu.

Teď se možná ptáte, jak zjistit kolik vlastě takový předmět má cenu? Bohužel jsem v AH nenašel jak hledat RARe a magic předměty podle jména, takže musíte vyhledávat podle sttistik. Rpstě nastavíte statistiky a level takové, jaké má váš předmět a měli byste najít, za kolik se stejné předměty prodávají.

Když se toto naučíte, můžete se začít věnovat tzv. resselingu, tedy přeprodávaní. Je to však metoda docela nudná a časově náročna, no rozhodně funkční. Když hledáte předměty, nastavte si nějakou nižší částku, za kterou je možné předmět hned vykoupit a nastavte nějaké zajímavé statistiky, tak můžete velice rychle najít zajímavé předměty, které jsou podhodnocené a koupit ho dříve, než si toho všimne někod jiný. Potom už jen nabídnete cenu o něco nižsí, než za co se předmět normálně prodává a celý rozdíl je Váš zisk. Tkato můžete postup opakovat u čím dál dražších předmětů a tak samozřejmě navyšovat Váš zisk.

Ja vydíte, je tnto způsob v Diablu 3 poměrně jenoduchý, ale někomu může asi připadat trochu nudný, no pokud chcete na Diablu 3 hlavně vydělávat, je to jistě možná cesta. Uvidíme, jestli to půjde podobně snadno i na RMAH.

Žádné komentáře:

Okomentovat