středa 6. června 2012

Jak získat horadric hamburger (jak se dostat do Whimsyshire)

Jak se zdá, milovníci hamburgerů jsou všude a také mezi tvůrci Diabla 3. Možná když jste hledali předměty v AH Diabla 3, také jste si všimnuli velmi podibného předmětu, který se jmenuje horadric hamburger. Pokud nechcete utratit skutečně "nekřesťanské" peníze za tento hamburger, můžete ho ve hře získat sami, i když to není úplně jednoduché.
Horadric hamburger je legendární zbraň, kterou můžete získat v něčem, co navazuje na legendární cow level z Diabla 2. Tento level se jmenuje Whimsyshire a abyste se do toho levelu mohli vůbec dostat, budete potřebovat několik věcí.

 1. black Mushroom - v cathedral Level 1, act 1 se občas objeví skupina houbiček na jednom míste, klikněte na pile of mushrooms.

 2. Shinbone - v Leoric's Manor act 1 jsou občas v krbu polena, klikněte na ně a máte shinbone.

3. Liquid rainbow - tedy tekutá duha, toto najdete v Mysterious Cave, Dahlgur Oasis Act 2.

4. wirts Bell - toto si můžete koupit za 100 000 v Caldeu, u malé prodavačky.

5. Gibbering Gemstone - tak toto mě dalo asi nejvíc zabrat, vypadává z Chiltara v Caves of Frost (jeskyně po přejití Bridge of Korsikk v act 3)

6. Plans for staff of Herding, těsně před tím, než půjdete na Diabla běžte k obchodníkovy, který stojí hned vedle mercenaries a od něj si můžete tyto plány koupit. V obtížnosti normal však toto nefunguje a musíte zabíjet Izuala abyste mohli získat normal plány. Bohužel normal staff budete potřebovat vždy před vylepšením, takže se zabíjení Izuala nevyhnete.

V čím vyššíím jste levelu tím vyšší level na staff of Herding od něja také získáte. Potom vytvořte staff podle těchto plánů u artisana. Běžte na road to New Tristram a v místě kde ze země vychází záře otevřete tajný level Whimsyshire.

Žádné komentáře:

Okomentovat